Haar verf blond

Dentist

Het middel dat u nodig hebt zijn is een op basis van ammoniak dubbele lift blonding verf en een kom en penseel.

Voorzorgsmaatregelen bij het verven van dof blond haar naar helder blond haar

Voordat u begint moet u eerst een streng haar uittesten. Het eerste wat je moet doen om doffe blonde haren verven, is bepalen welke bestaande schaduw het haar bevat. Het meeste doffe blonde haar heeft een bestaande groene ondertoon of as kleurige ondertoon. Deze moet worden geneutraliseerd en warmer van kleur worden gemaakt. Als uw klant een neutrale huidskleur heeft, kunt u een dubbele blonde formule van neutrale kleur gebruiken. Hierna zal de kleur opwarmen tot een goud blonde kleur.

Rode kleur effecten

Als je klant een bestaande rode toon in de haarkleur heeft moet je vast houden aan de neutrale kleur goud blond. Bij gebruik van een dubbele blonde formule, volgt u de instructies van de fabrikant en meestal moet u mengen in een verhouding van 2:1, wat betekent dat twee delen ontwikkelaar in staat zijn om een deel kleur crème te maken. Om een maximale hoogte van de lift te bereiken gaan we een 40 volume ontwikkelaar in 2:1 verhouding met onze goudblonde crème color aanbrengen. Voordat u begint moet u het haar van uw klant in vier delen kammen. Zorg ervoor dat de stukken rond de haarlijn van de klant bedekt zijn om de huid te beschermen tegen het hoge niveau van peroxide die u gebruikt.

Toepassing van Blonde haarverf op virgin haar

Bij de toepassing van de dubbele blonde formule op Virgin haar, moet u beginnen aan de achterkant met de lichte kwadrant met het toepassen van uw kleur. Neem een halve streng en beweeg de punten in de richting van de klok. Nadat u klaar bent met deze toepassing op de wortels overal, moet u uw klant de kleur van het verven volgens de instructies van de fabrikant thuis opvolgen. Na het verwerken van elke chemische verf moet je ervoor zorgen dat goed naspoelt en met shampoo het haar uitspoelt. Met de high-lift blonde kleur die we hebben gebruikt hebben we uw haar veranderd in een helderder blond kleur met nog veel meer levendigheid en hebben we de as blond tot helder goudblond veranderd.
Belangrijk is dat u deze kleur behoudt. Hiervoor zult u de aanwijzingen van de kapper of specialist op moet volgen thuis. Niet bij iedereen is de kleur even snel vervaagd maar zorg ervoor dat je deze kleur verandering goed bijhoudt. Je wilt immers niet weer je doffe blonde kleur terug.
Comments are closed.